Поднесени предлози/прашања/коментари/жалби и нивни одговори


Во прилог јавно достапните предлози и коментари, со одговор на истите од страна на Министерството за труд и социјална политика.

Број 
Тип барање 
Категорија 
Датум на поднесување 
Поднесено од 
Статус на барање 
Датум одговорено 
  
xv
 
xv
xv
xv
ExpandQ/17ПрашањеСоцијални услуги09/04/2020АнонимноПристигнато 
ExpandQ/16ПрашањеСоцијални услуги08/04/2020АнонимноПристигнато 
ExpandQ/15ПрашањеДруго10/01/2020Општина ЧашкаОдговорено13/01/2020
ExpandQ/14ПрашањеСоцијални услуги09/01/2020Општина Крива ПаланкаОдговорено09/01/2020
ExpandQ/13ПрашањеДруго20/12/2019T.p.Risa FashionОдговорено20/01/2020
ExpandQ/12ПрашањеСоцијални услуги26/11/2019АнонимноОдговорено20/01/2020
ExpandQ/11ПрашањеПред училишно згрижување и воспитание31/10/2019АнонимноОдговорено20/01/2020
ExpandQ/10ПрашањеПред училишно згрижување и воспитание30/10/2019АнонимноОдговорено20/01/2020
ExpandQ/9ПрашањеПред училишно згрижување и воспитание30/10/2019Sanel RamovicОдговорено20/01/2020
ExpandP/1ПредлогСоцијални услуги30/10/2019Irina N.PetroskaОдговорено20/01/2020
Страна 1 од 2 (20 апликации)Prev12Next